C# OBJECT KULLANıMı IçIN 5-İKINCI TRICK

C# Object Kullanımı Için 5-İkinci Trick

C# Object Kullanımı Için 5-İkinci Trick

Blog Article



Kâh birbirinin yerine kullanılmalarına karşın, derslik ve nesne farklı şeylerdir. Klas bir nesne türü tanılamamlar, ancak nesnenin kendisi bileğildir. Nesne, bir dershaneı esas vadi konkre bir varlıktır ve ara sıra bir klasın örneği olarak adlandırılır.

C# tableLayoutPanel kullanmanın biriyi kazanımı vardır ve dunda bunlardan bazıları listelenmiştir:

C# dilinde Object klası, farklı bilgi kuruluşlarının oluşturulmasında ve yönetilmesinde kullanılır. Örneğin, ArrayList kabilinden dinamik paradigma bünyelarında Object dershaneı çoğunlukla kullanılır.

Lafıtım: Object derslikı, C# dilindeki bütün başka sınıfların atasıdır. Dolayısıyla, bir dershane oluştururken özel bir zemin dershane belirtmezseniz, varsayılan olarak Object dershaneından türetilir.

C# programlama dilinde, Object derslikı, anayasa nesne türlerinin atasıdır. Object dershaneı, C# dilinde kullanılan tüm diğer sınıfların zir sınıfıdır ve bu nedenle dilin en gerçek yapı taşlarından birini oluşturur.

Bana payanda cereyan etmek isterseniz, muhabere sayfamda verdiğim toplumsal medya hesaplarımı izlem edebilirsiniz.

GenerateMember: Düzenleyici tarafından kendiliğinden olarak ad oluşturulup oluşturulmayacağını C# Object Kullanımı belirler.

sınıflarının gerçek olarak sözıttığı ilk klas olan “object” dershaneını elan yakından inceleyeceğiz.

şu demek oluyor ki protected elemanlar sadece o class ve o classtan türeyen classlar da kullanılabilirler.O classtan türemeyenler de kullanılmazlar.

Text                           : Burası formun üstteki yazısını bileğçalışmatirmemizi sağlamlar.

Bu ummak oluyor ki, gerçekleştireceğimiz işçiliklevselliğin yapısal olarak bir nesne yahut valör tipli bir oynak kuruluşsında gerçekleştirilmesini yeğleme edebilir ve birazdan bahsedeceğim yapıcı zararlı yanlarıda hesaba katarak projenizde başarımı elan maliyetli bir hale getirebilirsiniz.

                     True;Yazgılan yazı texbox'un engelına geldiğinde bi ast satıra geçer.

AutoCompleteMode         : Bu özellik ile kendiliğinden tamamlama çalışmaleminin özellikleri ile ilgilidir ve şunları alır ve varsayılan olarak None değerini derunerir.:

TextBox'un boyutu, ihtiva ettiği metne bağlamlı olarak kendiliğinden olarak ayarlanabilir veya program tarafından belirlenebilir.

Report this page